top of page

Sous le ciel de Paris

try-out

Met een duo van piano en dwarsfluit nemen we jullie mee op een muzikaal avontuur naar de stad van de liefde. Met dit concert vol prachtige klassieke muziek dompelen we jullie onder in de charme en romantiek van Parijs. Laat je betoveren door de zeemzoete klanken van de Franse romantiek en de dromerige indrukken van het impressionisme. Bereid je voor op een muzikale reis die je hart zal veroveren en je ziel zal beroeren.

Programma:

Chanson de matin – E. Elgar

Rêverie – A. Caplet

Pavane pour une infante défunte – M. Ravel

Suite pour flûte et piano, op. 34: deel 1 & 3 – C. Widor

Vocalise – S. Rachmaninoff

Minuet and dance of the blessed spirits – C. W. Gluck

Fantaisie pour flûte et piano  – G. Huë

Chanson de nuit – E. Elgar

Sous le ciel de Paris - Y. Montard

Praktisch:

 • Duur: 1 uur

 • Opgelet: er dient een piano aanwezig te zijn in het woonzorgcentrum.

 • Prijs: 290 euro alles inclusief.

Beschikbare speeldata:

lijst met data in de zomer

Over ons:

to do

Natuurlijk! Hier is een uitgebreidere beschrijving voor op jullie website van de try-out voor in woonzorgcentra van jullie nieuwe programma "Sous le Ciel de Paris":

Welkom bij "Sous le Ciel de Paris" - een betoverend muzikaal programma voor woonzorgcentra!

Wij, [naam van de band/orkest/artiest], zijn verheugd om ons nieuwe programma "Sous le Ciel de Paris" aan te kondigen. Met dit hartverwarmende concert nemen we de bewoners van woonzorgcentra mee op een muzikale reis door de straten van Parijs. Dit programma belooft een onvergetelijke ervaring vol emotie, nostalgie en vreugde te worden.

Tijdens de try-out zullen we een uitgebreid scala aan prachtige muziekstukken ten gehore brengen, die de sfeer en het karakter van Parijs weerspiegelen. Het programma omvat de volgende stukken:

 • "Chanson de matin" van Edward Elgar: Een levendig en vrolijk stuk dat de luisteraars begroet met een gevoel van optimisme en energie, zoals een zonnige ochtend in de straten van Parijs.

 • "Rêverie" van André Caplet: Deze betoverende compositie creëert een dromerige sfeer, waarin de luisteraars worden meegenomen op een reis door hun eigen gedachten en verbeelding.

 • "Pavane pour une infante défunte" van Maurice Ravel: Dit meesterwerk, geïnspireerd door de oude hofdansen, roept een gevoel van verfijnde elegantie op en neemt de luisteraars mee naar een tijd van pracht en praal.

 • "Suite pour flûte et piano, op. 34: deel 1 & 3" van Charles-Marie Widor: Deze sprankelende suite voor fluit en piano omvat twee delen vol leven en expressie, waarbij de muzikale interactie tussen de twee instrumenten centraal staat.

 • "Vocalise" van Sergei Rachmaninoff: Een melodieus en betoverend stuk waarin de menselijke stem wordt nagebootst door instrumenten, waardoor een intieme en ontroerende sfeer ontstaat.

 • "Minuet and dance of the blessed spirits" van Christoph Willibald Gluck: Een elegante en serene compositie die een gevoel van vrede en harmonie oproept, als een rustige wandeling door de prachtige parken van Parijs.

 • "Fantaisie pour flûte et piano" van Georges Huë: Dit virtuoze stuk combineert technische vaardigheid met lyrische melodieën en brengt de fluit en piano samen in een boeiende dialoog.

 • "Chanson de nuit" van Edward Elgar: Een ontroerende en romantische melodie die de luisteraars meeneemt naar de magie van een zwoele zomeravond in de straten van Parijs.

 • "Sous le ciel de Paris" van Hubert Giraud: Het iconische Franse lied dat de titel van ons programma draagt. Dit lied belichaamt de ziel van Parijs en neemt de luisteraars mee op een denkbeeldige wandeling door de stad van de liefde.

Met dit veelzijdige en boeiende programma willen we een onvergetelijke muzikale ervaring creëren voor de bewoners van woonzorgcentra. We streven ernaar om met onze muziek een glimlach op hun gezichten te toveren en hen een moment van ontspanning en vreugde te bieden.

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid en mogelijkheden voor de try-out in uw woonzorgcentrum te bespreken. We kijken ernaar uit om samen met u en uw bewoners een magische avond te beleven "Sous le Ciel de Paris"!

Met hartelijke groeten,

[Naam van de band/orkest/artiest]

bottom of page