top of page

Duo Fluit-Piano

Miriam De Wolf & Evy Faingnaert

Miriam en Evy vormen sinds 2023 een nieuw muzikaal, klassiek duo. Hun muzikale paden kruisten elkaar tijdens hun studie aan het conservatorium van Brussel, waar ze beiden hun passie voor klassieke muziek deelden. Als duo brengen ze een breed scala aan muzikale werken, variërend van bekende meesterwerken tot minder bekende pareltjes. Met hun optredens streven ze ernaar om hun publiek mee te nemen op een reis vol emotie, expressie en artistieke schoonheid.

IMG_4554.jpeg
IMG_5146.jpeg

Aan de piano

Evy Faingnaert is een gedreven muzikante met een voorliefde voor kamermuziek. Haar muzikale avontuur begon aan de Academie van Oudenaarde onder begeleiding van Hans Van De Walle, waarna ze haar passie voortzette aan de Kunsthumaniora MUDA te Evergem bij Haers Dorothea. Ze vervolgde haar studies aan het Conservatorium van Brussel onder leiding van Piet Kuijken en Hans Ryckelynck. Daarna studeerde ze verder aan het Lemmensinstituut bij Joop Celis en Irene Russo. Naast haar rol als uitvoerend artieste is Evy ook een toegewijde leerkracht piano aan de Kunstacademie Deinze.

Evy Faingnaert

Miriam De Wolf

Op dwarsfluit

Miriam De Wolf is een creatieve en ondernemende duizendpoot. Op 8-jarige leeftijd startte ze met dwarsfluitlessen in de Academie van Jette bij Patricia Vanden Bossche. Op haar 18e koos ze ervoor om burgerlijk ingenieur computerwetenschappen te studeren aan de KU Leuven. Vijf jaar later volgde ze haar andere passie - muziek. Ze startte haar artistieke carrière aan het Conservatorium van Brussel. Later zette ze haar studies voort aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg, in de klas van Valerie Debaele. Tegelijkertijd onderhield ze haar muzikale schriftuur door lessen te blijven volgen bij Ann Kuppens. Om zich te vervolmaken als fluitiste, trok ze naar het Conservatoire Royal de Liège, waar ze studeerde bij Toon Fret voor dwarsfluit en Miriam Arnold voor piccolo.

Sous le Ciel de Paris

Wij zijn verheugd om u ons nieuwe programma "Sous le Ciel de Paris" voor te stellen. Met dit concert vol prachtige klassieke meesterwerken dompelen we u onder in de charme en romantiek van Parijs. Laat u tijdens onze muzikale reis door de straten van de stad van de liefde betoveren door de zeemzoete klanken van de Franse romantiek en de dromerige indrukken van het impressionisme. Het belooft een onvergetelijke ervaring vol emotie, nostalgie en vreugde te worden. Onder andere volgende werken maken deel uit van ons programma:

  • "Chanson de matin" van Edward Elgar

  • "Rêverie" van André Caplet

  • "Pavane pour une infante défunte" van Maurice Ravel

  • "Suite pour flûte et piano, op. 34: deel 1 & 3" van Charles-Marie Widor

  • "Vocalise" van Sergei Rachmaninoff

  • ​"Pièce en forme de Habanera" de Maurice Ravel

  • "Fantaisie pour flûte et piano" van Georges Huë

  • "Chanson de nuit" van Edward Elgar

Momenteel staan er een aantal try-outs gepland met dit programma.

 

Wilt u graag een concert boeken met dit programma? Contacteer ons!

Contacteer ons

0486/791.772 - Miriam

0474/81.47.99 - Evy

bottom of page