Miriam De Wolf logo

CONCERTAGENDA

10 Nov 2018

abdijkerk van Park, Leuven

Inhuldiging van de Vredesbeiaard

De beiaard van de Leuvense Parkabdij is binnenkort in volle glorie hersteld, dankzij bijdragen van burgers, bedrijven en andere sponsors.

De Parkabdij in Leuven ontving op 10 september 2018 veertig nieuwe klokken. Het resultaat van een warme oproep van de stadsbesturen van Leuven en Neuss (Duitsland) aan bedrijven en burgers om te helpen “om door cultuur te verbinden wat ooit door vuur gescheiden was”.

25 Oct 2018

Van Overbekelaan, Ganshoren

Inhuldiging van het kunstwerk Embrace: muzikale inlijsting tesamen met Fien Hanselaer

Vrijdag 26 oktober wordt een nieuw kunstwerk ingehuldigd in Ganshoren. In de schaduw van de Basiliek, aan het begin van de Van Overbekelaan, wordt het stalen sculptuur ‘Embrace’ geplaatst. Dit werk is een vertaling van de opmerkelijke vriendschap tussen kunstenaar Koenraad Tinel en advocaat Simon Gronowski, die beiden een zwaar oorlogsverleden met zich meedragen.

De jongeren van de lasafdeling van Kasterlinden werken mee aan de verdere afwerking van het stalen monument en de lagere schoolkinderen bereiden tekstjes voor. Op vrijdag 26 oktober, mede in het kader van de viering van 40 jaar werking, zijn we trots om ‘Embrace’ in te huldigen, in het bijzijn van auteur en cultuurhistoricus David Van Reybrouck en President Emeritus Europese Raad Herman van Rompuy.

30 Jun 2018

Charles Woestelaan 156, 1090 Jette

Huiskamerconcert

Milaine Verborgh, mijn mama, studeerde af met grootste onderscheiding aan de muziekacademie van Jette in piano in hetzelfde jaar dan ik mijn eindexamen van de bachelor in dwarsfluit behaal in Tilburg, dat vraagt om een gezamelijk huiskamerconcert, waarop wij graag ook Paulien Van Overmeire uitnodigen. Meer informatie volgt. Reservatie verplicht.

27 Jun 2018

15u

Muziekzaal, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Zwijsenplein 1, Tilburg

Examen minor piccolo

Ter afsluiting van mijn minor piccolo die ik gevolgd heb bij Liesbet Driegelinck, geef ik een concertje in de muziekzaal.

24 Jun 2018

Van B(ach) over Burton en Offermans tot A(rnold) -- 17u30

Muziekzaal, Fontys Hogeschool voor de Kunsten, Zwijsenplein 1, Tilburg

Eindexamen bachelor

Op maandag 25 juni 2018 sluit ik mijn bachelor in dwarsfluit aan Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg af met de kers op de taart, mijn eindexamen. Het wordt een concert over verschillende eeuwen en stijlperiodes heen. U wordt verblijd met een vleugje kamermuziek van Bach met de prachtige aria "Süsser Trost, mein Jesus kömmt” uit Cantate 151 met Paulien Van Overmeire als sopraan, daarnaast hoort u ook Honami, het bekende hedendaagse solowerk van Will Offermans. Met Reineke Broekhans aan de piano worden de prachtige Sonatina van Eldin Burton en het eerste Concerto voor fluit en strijkers van Malcolm Arnold gebracht. Wees welkom!

˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜˜
On Monday, June 25th I will finish my bachelor in flute in Fontys Academy of Music and Performing Arts in Tilburg with my final exam. It will be a concert over different styles and periods: a bit of Bach with the wonderful aria "Süsser Trost, mein Jesus kömmt” from Cantate 151 with Paulien Van Overmeire as soprano, followed by a more modern piece 'Honami' written by Will Offermans. With the amazing piano accompaniment of Reineke Broekhans the programme contains also the Sonatina of Eldin Burton and Malcolm Arnolds first Concerto for flute and strings. Be my guest!

1 / 6

Please reload

  • Instagram
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Facebook
  • YouTube - Black Circle
  • Google+

© 2020 by Miriam De Wolf