top of page

DIGITALE TRANSFORMATIE

van uw MUZIEKACADEMIE

Facebook, Instagram, TikTok, ... social media, ze zijn niet meer weg te denken uit 2020. De tijd dat een website hebben betekende dat je als academie mee was met de "Digitale transformatie" ligt al even achter ons. 

De coronacrisis heeft de noodzaak blootgelegd om mee te zijn in de digitale wereld, om online present te zijn, om leerlingen en docenten niet ook online te kunnen ondersteunen. Laat ons van 2020 niet enkel de negatieve zaken onthouden die corona met zich mee bracht: de extra stress, het definiëren van muziekonderwijs op afstand, de technische mankementen van Zoom, microfoons die niet mee wilden ... Maar laat ons er een positieve draai aan geven en van de gelegenheid gebruik maken om de digitale aanwezigheid van uw academie ten gronde uit te denken. Zodat we - na de corona crisis - ook met trots kunnen kijken naar wat er béter is dan ervoor, wat corona ons heeft bijgebracht.

Image by NordWood Themes

Als afgestudeerd computerwetenschapper beschik ik over de technische vaardigheden en kennis om u te begeleiden in dat proces van de digitale transformatie. Anderzijds, als muzikant, ben ik thuis in de muziekwereld, ken ik de werking van een muziekacademie. Dit alles maakt dat we makkelijker kunnen communiceren. We kunnen precies gaan definiëren wat uw leerlingen, uw docenten, uw publiek kunnen terug vinden op elk kanaal, gebaseerd op hun verwachtingen. Want niet elk social media kanaal dient eenzelfde doel en bereikt eenzelfde publiek.

Ik herdefinieerde en ontwierp in 2019-2020 reeds de nieuwe website en facebookpagina van de Hoofdstedelijke Kunstacademie van Brussel, en komend schooljaar ga ik dat ook doen voor de academie van Sint-Pieters-Woluwe en Etterbeek. Heeft jouw academie ook een nieuwe website, nieuwsbrief, instagramprofiel, facebookpagina, ... nodig, contacteer me zeker en dan bekijken we de mogelijkheden!

Hieronder vindt u een selectie uit mijn portfolio van gemaakte websites.

bottom of page