top of page

DUO DE WOLF

DUO DE WOLF dat zijn Miriam en Mark, broer en zus. A family affair. Samen brengen ze de unieke combinatie van piano en fluit naar evenementen zoals huwelijken, jubilea en
andere bijzondere gelegenheden. 


"Muziek ter ondersteuning van uw verhaal, door het oproepen van emoties"

Charlotte-Jens-693.jpg

Miriam De Wolf
Dwarsfluit

Mark De Wolf
Piano

Repertoire

Ons muzikale spectrum is net zo divers als ons publiek. Van licht klassiek tot eigentijdse pop, van rockklassiekers tot tijdloze evergreens en betoverende Disney-liedjes – wij hebben het allemaal in huis. Ons repertoire is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan smaken en voorkeuren te omarmen, waardoor we de perfecte sfeer creëren voor elk evenement.

Wat maakt ons uniek?

  • Professionele ervaring: Met jarenlange ervaring in de muziekwereld brengen wij niet alleen muzikale vaardigheid, maar ook professionaliteit naar uw evenement.

  • Persoonlijke aanpak: Als broer en zus hebben wij een unieke synergie die zich vertaalt naar een warme, intieme sfeer in onze muziek. Wij streven ernaar om een persoonlijke connectie te creëren met ons publiek.

  • Flexibel repertoire: Of het nu gaat om een romantische bruiloft, een feestelijk jubileum of een ander bijzonder moment, ons repertoire kan worden aangepast aan de specifieke sfeer die u wenst.

Boek ons

Duo de Wolf brengt niet alleen muziek, maar ook een onvergetelijke ervaring naar uw evenement. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij kunnen bijdragen aan de perfecte ambiance voor uw speciale dag.

Laat de muziek spreken, laat ons uw verhaal vertellen en ondersteunen.

Contact

duodewolf@gmail.com

0486/791.772

bottom of page