top of page

WAT KAN IK VOOR UW ONLINE "IK" BETEKENEN? 

Als afgestudeerd computerwetenschapper kan ik goochelen met computers én daarnaast weet ik ook wat de noden zijn voor een website als muzikant of muziekdocent. Kortom, misschien ben ik wel de geknipte persoon om jou te helpen bij het maken van je website die je op termijn zelf eenvoudig kan up-to-date houden.

Persoonlijke website

Een persoonlijke website is vandaag de dag dé ideale manier om jezelf professioneel te profileren. Je kan ermee tonen wie jij bent, wat jij anderen op deze aardbol te bieden hebt en wat jou passioneert in het leven. Het vertelt zoveel meer over jou dan een simpel CV op een A4'tje zeggen kan. Zeker als muzikant, want een video of beeld zegt meer dan 1000 woorden. En zeg nu zelf, als we op zoek zijn naar iemand is het eerste wat we doen toch even snel de persoon googelen? Bij audities gebeurt dat ook, je wordt even door de zoekmachine gehaald. Ook ouders doen dat ongetwijfeld, even de nieuwe docent van zoon- of dochterlief googelen. En wie heeft er nu niet liever zelf de controle in handen over welk beeld de ander te zien krijgt dan dat we het over moeten laten aan de algoritmes van zoekmachines?

CV lay-out

Als je naast je persoonlijke website toch nog nood hebt aan een "ouderwetser" CV op een A4'tje, dan kan ik die voor jou ook een lay-out geven die qua stijl helemaal past bij uw persoonlijke website. 

Social media guidance

Als de termen Instagram, Snapchat, Twitter, Facebook, SoundCloud, Google+, Youtube, ... voor jou even goed Chinese woorden zouden kunnen zijn, dan heb je misschien nood aan wat social media guidance! Ik kan je gids spelen om in die virtuele wereld wegwijs te geraken of je helpen bij het opzetten van de sociale media kanalen die passen bij de profilering die jij nodig hebt. 

Logo ontwerp

Wil je altijd nét dat tikkeltje meer? De kers op de taart, hip zijn en een eigen logo hebben om al je sociale mediakanalen herkenbaar te maken voor je publiek? Laat ons het daar dan even over hebben, er komt vast iets moois uit de bus!

Social media
CV lay out
Logo ontwerp

Hieronder enkele van de websites die ik recent gemaakt heb:

bottom of page